Jákob Zoli lett Magyarország legnépszerűbb TikTokere

Jákob Zoli, aki Magyarország egyik leggazdagabb üzletembere, most a TikTokon is hódít, ahol már több mint 1,1 millió követővel büszkélkedhet, ezzel ő lett hazánk legnépszerűbb tartalomgyártója.

A Blikk korábban már beszámolt arról, hogy Zoli nem csak a való életben gyűjti a milliókat, hanem közösségi oldalain is, és igyekszik pozitívan használni az ismertségét. Körülbelül két éve tűnt fel a videómegosztó platformon, és az első videójában egy kisgyereknek szerzett örömet a tűzpiros Ferrarijával, amit azóta hárommillióan tekintettek meg. Zoli azonban nem a siker mámorában él, hanem folyamatosan azon gondolkodik, hogyan tudna még több embernek segíteni és örömet okozni.

A hivatalos lista szerint jelenleg ő rendelkezik a legtöbb követővel a magyar nyelvű TikTok tartalomgyártók között. "Fontos, hogy a magyar nyelvű tartalomgyártók között lettem az első. Múlt héten még harmadik voltam, de úgy néz ki, tartós lesz a helyezésem" - mondta Zoli, aki reméli, hogy csak saját alapítványának oldala előzheti meg, amelyet szintén épít, és már ott is több mint 600 ezer ember követi.

Zoli nem csak a közösségi médiában aktív, hanem a valóságban is gyakran megajándékozza követőit. "Nem gondolom, hogy ettől több lettem, de örülök, hogy szeretnek az emberek. Ez egy pozitív népszerűség, nincs benne semmi negatív" - nyilatkozta. Hozzátette, hogy folyamatosan azon töri a fejét, hogyan és kinek tudna még örömet szerezni, és szeretné az örömszerzést népszerűsíteni. Emellett a Jákob Alapítványon keresztül összefogást segít, pénzt adományoz, és nehezebb sorsú embereknek nyújt segítséget, amit szintén szeretne bemutatni az embereknek.