Hujber Ferenc és Szőke Krisztina a Nyerő Párosban

Hujber Ferenc és párja, Szőke Krisztina hamarosan a Nyerő Páros műsorban fognak szerepelni.

A Nyerő Páros versenyzői között lesznek Hujber Ferenc és 18 évvel fiatalabb kedvese, Szőke Krisztina is, akik hét éve alkotnak egy párt és Londonból utaztak haza, hogy próbára tegyék a szerelmüket a műsorban. Szőke Krisztina szerint a kapcsolatuk gyakorlatilag szerelem volt első látásra.

Hujber Ferenc elmondása szerint, amikor először találkoztak, már akkor tudta, hogy Szőke Krisztina az, akit egész életében keresett. A színész hozzátette, hogy kedvese eleinte nem akarta elkötelezni magát, mert félhetett attól, hogy ha egyszer elköteleződik, akkor már soha többé nem szabadulhat meg tőle. Hujber viszont nem is akarta, hogy Szőke Krisztina valaha is szabaduljon tőle.

A színész korábban azt is elárulta, hogy Szőke Krisztinára azért írt rá, mert látott néhány felnőttfilmes videóját. A kapcsolatuk az elmúlt 7 évben már sok mindent átvészelt, azonban eddig sosem tűntek fel közösen egyik műsorban sem, így örömmel fogadták el a felkérést, hogy végre újabb kalandba vághassanak.

"Csupa jót várunk ettől a játéktól, többek között, hogy erősebben kerülhetünk ki belőle. De az erősség nem azt jelenti, hogy eddig gyengék lettünk volna, hanem hogy még inkább meg tudjuk ismerni egymást olyan körülmények között, ami a hétköznapi életben nem lehetséges, hiszen itt rengeteg új helyzet adódik. Ezért is vállaltuk, mert ki akarjuk magunkat próbálni. Én is szenvedélyesen kalandvágyó vagyok, ő is, és ez egy óriási kaland, talán a legnagyobb azon kívül, hogy összejöttünk" – mondta Hujber Ferenc az RTL kameráinak.

"Én vagyok az, aki nem szeretek versenyezni semmilyen formában, ő meg, mint megtudtam, minden téren kompetitív alkat, úgyhogy ez egy érdekes párosítás lesz. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog kihozni belőlünk ez a játék" - jegyezte meg bizakodva a színész. Krisztina elárulta, hogy az első találkozásukkor Feri mondta neki, milyen fontos az, hogy ők most találkoztak, és hogy őt kereste egész életében.