Horváth Gréta őszinte vallomása a szépségversenyek világáról

Horváth Gréta, aki egy komoly hasplasztikai műtéten esett át a 32 kilós fogyása után, a Ki vagy te valójában? című podcastben beszélt a szépségversenyekkel kapcsolatos tapasztalatairól.

Az influenszer elárulta, hogy a súlyvesztés következtében megnyúlt hasi bőrét szerette volna eltávolíttatni, hogy végre olyan képet lásson a tükörben, amilyet már egy évtizede nem. A műtét utáni fájdalmak ellenére Gréta elégedett a végeredménnyel, és úgy érzi, megérte minden pénzt.

A szépségversenyek világában Gréta gyakran érezte magát kívülállónak, és úgy vélte, többet segített másoknak, mint hogy ő maga versenyzőként tűnjön ki. Elmesélte, hogy a versenytársak gyakran fordultak hozzá kérdésekkel, mintha ő nem is lenne versenyző, hanem csak egy segítő.

Gréta bevallotta, hogy a szépségversenyeken való részvételének egyik oka az volt, hogy társaságot találjon, mivel akkoriban költözött fel Budapestre és kevés barátja volt. A versenyeken való részvétel során gyakran érezte magát „tyúkanyónak”, hiszen ő készítette a többiek haját és oldotta meg a problémáikat, miközben ő maga egyszerű utazótáskával érkezett, nem pedig divatos bőrönddel.