Fort Boyard - Az erőd sztárjai útra keltek Franciaország felé

Istenes Bence, a Fort Boyard - Az erőd műsorvezetője, izgalmas és egyben fenyegető üzenetet küldött a versenyzőknek a forgatás helyszínéről.

Az RTL televíziós csatorna 25 év után újra képernyőre hozza a Fort Boyard - Az erőd című kalandjátékot, amelynek műsorvezetői feladatait Istenes Bence látja el. A műsorban Janklovics Péter a kincs védelmezőjeként tűnik majd fel, aki családjával együtt utazhatott ki a forgatás helyszínére. A szereplők között olyan ismert nevek találhatóak, mint Szalay Bence, Varga Ádám, Schumacher Vanda, és sokan mások.

A kalandra vágyó sztárok egy része már megkezdte az utazást, és közösségi médián keresztül osztottak meg képeket és üzeneteket a rajongóikkal. Istenes Bence, aki már Franciaországban tartózkodik, egy videóüzenetben szólította meg a versenyzőket, és viccesen figyelmeztette őket a nehézségekre: "A tenger nagyon háborog, fuh, de háborog! Valakire nagyon dühös, kicsit mintha azt hallanám, hogy a Fluorra, de nem vagyok benne biztos, mert Varga Ádám, Járai Máté, vannak emberek, akikre dühös lehet... Készüljetek fel, kössétek fel a gatyátokat! Ha minden igaz, ott van a háttérben az erőd, kijutni a 90% még ki szokott, csak páran esnek vízbe, de ami ott vár rátok, na az kemény lesz! Váltóbugyi tényleg legyen bent, srácok!". Az üzenet humoros hangvételű volt, de egyben izgalmat is sugallt a közelgő kihívások kapcsán.