Lövöldözés volt az éjjel Liptószentmiklóson

Feltételezhetően két roma társaság között alakult ki egy konfliktus Liptószentmiklóson, ami lövöldözésbe torkollott, két férfit kórházba szállítottak, egyikük állapota kritikus lehet.

Vasárnap éjjel lövöldözés rázta meg a szlovákiai Liptószentmiklós városát. A TV JOJ híradása szerint a tűzharc egy autó és a rendőrség között bontakozott ki, amikor az autó vezetője egy emberekből álló csoport felé hajtott, majd megpróbált elmenekülni a helyszínről.

Az incidens éjjel két óra előtt történt, és a jelentések szerint két roma csoport közötti konfliktus eszkalálódott odáig. A rendőrség eredetileg egy tömegverekedés miatt érkezett a helyszínre, de a helyzet hirtelen megváltozott, amikor az autó szándékosan a csoport irányába hajtott.

A rendőrök ezt követően tüzet nyitottak az autóra. A mentősök két férfit láttak el a helyszínen, akiket később kórházba szállítottak. Az egyikük állapota vélhetően kritikus, és a jelentések szerint a sérültek testvérek lehetnek.

A cikk megjegyzi, hogy a téma érzékenysége miatt nem helyeztek el reklámokat, és részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában találhatunk.