Éder Krisztián, azaz SP örök hűséget fogadott amerikai szerelmének

Nyolc hónappal az eljegyzés után Éder Krisztián, ismertebb nevén SP, hivatalosan is feleségül vette amerikai kedvesét, Brooke Ray Martint. Az esküvőre Magyarországon került sor, ahol a tinilányok által egykor körülrajongott énekes és párja boldogan mondták ki az igent.

Az egykori popzenei sztár, aki 2006 és 2012 között volt a magyar zenei élet meghatározó alakja, az utóbbi években keveset osztott meg magánéletéről. Az Instagramon azonban nyomon követhető volt, hogy Brooke nevű amerikai barátnője lett az élete párja, akiről egy intim fotókönyvet is megjelentetett. Brooke Ray Martin profi táncosként és táncoktatóként dolgozik a Fusion Dance Force nevű egyesületnél, és divatbemutatókon is számos alkalommal táncolt már, köztük a híres Marc Jacobs féle eseményen is, ahol még Nicki Minaj is videóra vette a különleges mozdulatait.

Az esküvő helyszínéül a Somogy vármegyei Polány község szolgált, ahol a vendégek és a menyasszony egyik régi barátnője, Cheroney Pelupessy is megosztott néhány meghitt pillanatot a nagy napról. A Babérligeti Kúriában tartott szertartáson Brooke egy elegáns, letisztult, ujjatlan menyasszonyi ruhában tündökölt, melynek a nyak részénél egy kis sál is helyet kapott. A lagziban Brooke ruhát cserélt, egy A vonalú, combközépig érő fazonra váltott, míg SP hosszú évek után ismét mikrofont ragadott és a buliban elénekelte a híres A nevem SP című dalát az újdonsült feleségének.

Éder Krisztián, aki 2015-ben költözött az Egyesült Államokba és fotósként tevékenykedik, manapság már ritkábban van jelen a közösségi médiában. YouTube-csatornáján évek óta nem jelentkezett új tartalommal, Instagram-oldalán pedig inkább munkáit részesíti előnyben, személyes képeket ritkán oszt meg. A Partyarc című sláger új verziójában sem vett részt, annak ellenére, hogy rajongói visszavárták volna. Fluor Tom néhány hete elárulta, hogy hiába hívogatja és kérleli egykori barátját, SP nem szeretne újra színpadon állni.