Charlie szívszorító vallomást tett a 10 éve elhunyt feleségéről

Horváth Charlie, a Liszt Ferenc-díjas énekes, 76 éves korában is aktív életet él, és gyakran osztja meg véleményét a zenész szakmáról. Az énekes az RTL Portré című műsorban beszélt karrierje kezdetéről, a családi támogatás hiányáról, és a felesége, Széles Katalin iránt érzett mély gyászáról.

Horváth Charlie pályafutása során számos országban járt, és felejthetetlen élményeket gyűjtött. Az elmúlt években több veszteség is érte, köztük barátja, Somló Tamás és felesége, Széles Katalin halála. Az énekes a műsorban felidézte, hogy édesapja nem támogatta őt a zenész pályán, és azt mondta neki, hogy "ez nem szakma, menjetek ki dudálni az erdőbe" .

Charlie a műsorban emlékezett vissza az Operaházban szerzett élményeire is, ahol barátokra talált és ahol szeretet vette körül. "Ott kezdődött az életem, és ezt kívánom minden családnak és minden szülőnek, hogy a gyerek kerüljön be egy jó közösségbe, a közösség az nagyon fontos egy kisgyereknek, és én az Operaháznak sokat köszönhetek" – mondta az énekes, aki eredetileg balett-táncosnak készült, de egy betegség miatt fel kellett hagynia a táncművészettel .

Az énekes a műsorban meghatóan beszélt az elhunyt feleségéről is. "Azt hiszem, hogy úgy tudok túlélni, hogy van egy kis unokám, Erik, aki most már a hetediket végzi. Így vagyunk: a Hédi, az Erik, meg a fiam, így tartjuk egymásban a lelket. Időnként még mindig telefonálunk a Katikának az Erikkel, benne van a telefonban, és mondja, 'Kati mama, tudom, hogy hallasz', pedig most már nagyfiú" – mesélte Charlie, aki már 10 éve él a felesége nélkül .