Az Emag bevezeti az ingyenes csomagkiszállítást

Az Emag webáruház Magyarországon elindította a Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelynek keretében az ügyfelek ingyenes szállítást és heti dedikált kedvezménykampányokat élvezhetnek.

Az Emag Genius programja lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy több mint hatmillió termék esetében vehessék igénybe az ingyenes szállítást. A szolgáltatás országszerte elérhető, és az ügyfelek tíz megrendelés erejéig, maximum hat hónapon át díjmentesen próbálhatják ki.

A próbaidőszak után az ügyfelek dönthetnek arról, hogy folytatják-e az előfizetést, amelynek éves díja két mozijegy árának felel meg. A Genius Family opció révén az előfizetők egy további személyt, például egy barátot vagy rokont is bevonhatnak az előfizetésükbe további költségek nélkül, így ők is élvezhetik a szolgáltatás minden előnyét.

Daradics Kinga, az Emag ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az elmúlt másfél év során számos fejlesztést hajtottak végre, többek között bevezették az egynapos kézbesítést Budapesten és Pest megyében, valamint szombatonként is szállítanak több mint 850 csomagautomatába országszerte.

A webáruház májusban bővítette kínálatát egy kisállatbolt szekcióval, és lehetővé tette a több mint 8 millió termék áruhitelre történő vásárlását is. A Genius előfizetők a bruttó 3990 forintnál nagyobb értékű, a programban elérhetőként megjelölt termékeket az ország 850 csomagautomatájánál ingyenesen vehetik át, míg a 8990 forint feletti értékű rendelések esetén a házhozszállítás is díjmentes.