Tóth Dávid és Timi összeköltöztek és a jövőről tervezgetnek

Tóth Dávid, az egykori Nagy Ő és fogorvos barátnője, Timi, már a közös jövőről és családalapításról is beszélgetnek. A szerelmespár a Tények Plusz stábjának adott interjút, ahol megmutatták közös otthonukat és meséltek kapcsolatukról.

A világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakos és párja, Timi, körülbelül nyolc hónapja találtak egymásra egy edzőteremben, és már a családalapítás gondolatával is eljátszottak. Tóth Dávid márciusban osztott meg először közös képet új barátnőjével, és azóta is zökkenőmentesnek írja le kapcsolatukat. A pár két és fél-három hónap után döntött úgy, hogy összeköltöznek, és azóta is boldogan élnek együtt.

Az interjúban Tóth elmondta, hogy intenzív volt a megismerkedésük és az első pár hónap, de hamar összeköltöztek, és azóta sem volt közöttük vita. Azt is hozzátette, hogy bár nem szeretnének semmit elkiabálni, úgy érzik, hogy kapcsolatuk nagyon jó irányba halad, és minden a maga útján fog történni.

Timi, aki fogorvosként dolgozik, elárulta, hogy Tóthot a tévés szereplései által ismerte meg, de csak később tudta meg a sportmúltját. Azt mondja, hogy szimpatikus volt számára, de nem igazán követte nyomon a műsorokat. Timi szerint ők ketten nagyon hasonlítanak egymáshoz, és tökéletesen kiegészítik egymást. A kajakosra a figyelmes, gondoskodó és vicces jelzőket használta.

Tóth és Timi igyekeznek minél több időt együtt tölteni, legyen szó otthoni tevékenységekről vagy egy hosszúhétvégés kiruccanásról. A pár nyilvánvalóan komolyan veszi a kapcsolatot, és már a közös jövő tervezgetése is napirenden van. Tóth Dávid a kapcsolatukat biztos lábakon állónak nevezte, és elmondta, hogy fél év után már nem csak a barátok és a család tud róluk, hanem nyilvánosságra is hozták kapcsolatukat.