Kendefi Attila kriptoprojektje nem nyerte el a Cápák tetszését

A Cápák között műsorban Kendefi Attila bemutatta kriptovaluta projektjét, de a befektetők nem láttak benne potenciált.

Kendefi Attila, a 52 éves győri vállalkozó, a Cápák között vasárnapi adásában egy kriptoprojekttel próbálta meggyőzni a befektetőket. A Crypto Drinks megálmodója egy világon egyedülálló ötlettel érkezett, amelyben minden energiaital címkéjéhez egyedi kódot rendelt, amelyekkel regisztrálva kriptovalutához juthatnak a vásárlók. Bemutatkozása után azonban láthatóan ideges volt, amiért Balogh Péter segíteni próbált, és megkínálta saját energiaitalával. Ekkor derült ki, hogy Kendefi nem is fogyasztja a saját termékét, amire Balogh megjegyzést is tett. Kendefi válasza szerint ő csak keveset iszik belőle.

A vállalkozó által felvázolt energiaital-kriptovaluta kombináció nem talált támogatást a cápák körében, így végül egyikük sem döntött úgy, hogy befektet a projektbe. Kendefi a további fejlődéshez 31 millió forintot kért a Cápáktól, 10 százalék tulajdonrészt adva cserébe, de ezt a befektetők nem találták vonzó lehetőségnek.

Moldován András cápa különösen kritikus volt, mondván, hogy Kendefi előadása sem volt érdekes, sem pedig meggyőző, és az általa hozott energiaital sem keltette fel az érdeklődését. Az sem segített a helyzetén, amikor nem akarta megkóstolni a saját készítményét, ugyanis mint mondta, nem fogyaszt energiaitalt.