A világ legromantikusabb férfiai egy utazóblogger tapasztalatai szerint

Egy amerikai utazóblogger, Anne Marie Hagerty két év alatt 25 országban kereste a szerelmet, és megosztotta élményeit és véleményét a legromantikusabb helyszínekről.

Anne Marie Hagerty, egy amerikai nő, aki az utazást és a szerelmi kalandokat ötvözi, elárulta, hogy mely országokban találkozott a legromantikusabb férfiakkal. Hagerty két évvel ezelőtt kezdte meg világkörüli útját, miután szakított azzal a férfival, akiről úgy gondolta, hogy a férje lesz. Azóta 25 országban próbálta megtalálni a Nagy Ő-t, és tapasztalatait 50 ezer követőjével is megosztja a TikTokon.

A legromantikusabb helyszínek között említette New Yorkot, Olaszországot és Horvátországot. New Yorkot a véletlenszerű találkozások varázslatos helyszínének nevezte, ahol egy ajtó nélküli helikopteres randi során a Szabadság-szobor, az Empire State Building és a Central Park felett repülve érezte magát egy romantikus filmben a főszereplőnek.

Olaszországban a Comói-tó környékét találta különösen romantikusnak, bár úgy véli, hogy az országban nem könnyű randevúzni. Ezzel szemben Horvátországban a férfiak nyitottabbak, és az ország szépsége is hozzájárul a romantikus hangulathoz. Az Insura.hu felmérése szerint a magyar turisták is előszeretettel látogatják Horvátországot, hiszen az utasbiztosítások 26 százaléka horvátországi utazásra szólt, és az idei nyáron is hasonló arányok várhatóak.

Londonban a férfiakat kedvesnek, visszafogottnak és lovagiasnak találta, és a brit kultúra családcentrikus szokásai, mint például a délutáni teázás, közel állnak a szívéhez.

Azonban nem mindenhol voltak pozitív tapasztalatai. Latin-Amerikában, különösen Kolumbiában és Mexikóban, a macsó kultúra miatt nem érezte jól magát a randizás során. Svájcban pedig nehezen tudott kapcsolatot teremteni a férfiakkal, mivel úgy érezte, hogy a svájciak zárkózottabbak és hajlamosak a saját csoportjaikban maradni.

Bár Anne Marie még nem találta meg az igazit, továbbra is élvezi a randikat és a szabadságot, és minden találkozóhoz úgy áll hozzá, hogy nincsenek komoly elvárásai. Az Insura.hu felmérése szerint a magyar turisták is hasonlóan nyitottak a külföldi utazásokra, hiszen az ügyfelek 56 százaléka tervez idén nyáron külföldre utazni, többségük legalább egy hetes út keretében.