Android Find My Device nyomkövetők szállítási ütemezése

A Pebblebee és a Chipolo már elkezdte az Android Find My Device hálózathoz készült nyomkövetők szállítását, amelyek a rendelések leadását követően 2-4 héten belül érkeznek meg a vásárlókhoz.

A Pebblebee, az Android Find My Device hálózatához érkező nyomkövetők egyik gyártója, bejelentette, hogy az újonnan leadott megrendeléseket 2-4 héten belül fogják kiszállítani. A vállalat ezzel a lépéssel hivatalosan is megkezdte a termékek piacra dobását, amelyek hasonlóak az Apple AirTag termékéhez.

A Chipolo, egy másik gyártó, a július előtti megrendeléseket a következő héten kezdi el szállítani. Ezzel szemben a Pebblebee már a mai napon elindította a szállítási folyamatokat, és néhány korai vásárló számára a folyamat már meg is kezdődött.

A Pebblebee a weboldalának frissítésekor erősítette meg a szállítási időszakot, amely szerint a nyomkövetők 2-4 héten belül érkeznek meg. Korábban a vállalat csak annyit közölt, hogy a szállítások május 27-én, hétfőn kezdődnek. A 9to5Google szerint ez a fejlesztés a Find My Device hálózat szélesebb körű elterjedését segíti elő.