Next Top Model Hungary: A döntős mezőny kialakult

A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában két versenyző esett ki, így már csak négy lány maradt, akik a június 2-i döntőben megküzdenek a győzelemért.

A zsűri döntése értelmében Papp Gabi és Jávori Lili kalandja véget ért a modellversenyben. Papp Gabit azért küldték haza, mert bár mindig teljesítette a feladatokat, sokat hisztizik, és a hátán lévő tetoválások miatt nem tartották alkalmasnak a topmodell szerepre. Jávori Lili esetében a zsűri nehezen hozta meg a döntést, mivel nem tudták egyértelműen bekategorizálni mint modell-aspiránst. Mindkét lány hatalmasat csalódott, hogy a cél előtt estek ki a versenyből, és a kiesésüket követően érzéseiket is nyilvánosan megosztották.

Gabi sírva omlott össze a kamerák előtt, és elmondta, hogy bár számított a kiesésre, mégis büszke magára, mert sok feladatot teljesített a félelmei ellenére. Úgy érzi, a műsor sokat tanított neki önmagáról, és bár az álma a győzelem volt, tudja, hogy ez csak egy állomás az életében. Jávori Lili Instagram-oldalán fejezte ki csalódottságát és dühét, de hozzátette, hogy a műsor során rengeteget tanult és fejlődött, és bár a testével nem tudott annyit fejlődni, mint ami elvárt volt, meg akarja mutatni, hogy egy sportos testalkat is lehet szép, kecses és nőies.

A versenyzőknek a legutóbbi adásban castingon kellett részt venniük, ahol valós szerződést és munkát ígértek számukra, valamint egy félmeztelen férfi modellekkel közös fotózáson is bizonyítaniuk kellett. A kiesők fotóit Nánási Pál stúdiójában készítették, melyek kiemelt képként szerepelnek a műsorban.

A június 2-i döntőben Hawa, Niki, Vivi, és Mészáros Lili egy utolsó fotózásra mennek majd, amit egyenesen Tombor Zoltán fog nekik készíteni. A március 17-én elstartolt műsorban számos drámának és könnycseppnek lehettünk szemtanúi, de a kihívások sora jövő vasárnap már véget ér. Tavaly decemberben Ördög Nóra váratlanul tűnt fel a Sztárban Sztár leszek! színpadán, hogy bejelentse, a TV2 legújabb tehetségkutatója és a világ egyik legsikeresebb realityje, a Next Top Model Hungary idén tavasszal indul.