Autóbalesetben meghalt egy 22 éves férfi Kiskunmajsánál

Egy fiatal férfi életét vesztette, amikor autójával fának ütközött Kiskunmajsa külterületén az 5402-es számú úton, ezt a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelentette be hétfőn az MTI-nek.

A tragédia május 26-án, vasárnap a 29-es kilométernél történt, ahol egy 22 éves szanki férfi megelőzte az előtte haladó járművet. Ezt követően egy balra ívelő kanyarban lefékezett, az autója keresztbe fordult és nekiütközött egy fának.

A baleset következtében a sofőr, aki egyedül ült a kocsiban, a helyszínen életét vesztette, a személyautó pedig teljesen összeroncsolódott.

Egy másik, szintén tragikus balesetről is érkezett hír hétfő reggel. Két ember meghalt, miután egy busz és egy autó összeütközött az 54-es főúton Bócsa külterületén. Egy kocsi előzés közben nekicsúszott egy autóbusznak, majd az árokba borult. A jármű sofőrje és utasa a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették. A főút érintett szakaszán a szemle ideje alatt teljes útlezárásra kell számítani. Az MTI fotósa képeket készített a baleset helyszínén, amelyek megrázó képet festenek a tragédiáról.