VV Dorka diadalmaskodott az első ValóVilág párbajon

A ValóVilág12 első párbaján VV Dorka hatalmas fölénnyel győzedelmeskedett, bár a műsorvezető először tévesen Noémit hirdette ki győztesnek.

A ValóVilág tizenkettedik évadának első párbaját vasárnap este rendezték meg, ahol a villalakók korábban VV Dorkát jelölték ki a legtöbb szavazattal. Dorka VV Noémit választotta ellenfélnek, akit aljasnak és hazugnak nevezett. A nézők döntöttek arról, hogy ki térhet vissza a játékba, és a szavazatok 73,4%-a Dorka mellett döntött.

A műsorvezető, Puskás-Dallos Peti először tévesen Noémit hirdette ki győztesnek, de a helyzetet később helyreigazították. Így Dorka folytathatja a versenyt a több mint 36 millió forintos fődíjért.

A párbaj előtti estén a lányoknak egy szópárbaj keretein belül kellett összecsapniuk, ahol a bokszkesztyűket is fel kellett húzniuk, és bokszolók módjára vonultak be a ringbe. Noémi megjegyezte, hogy „amúgy egyszer szívesen kiütné Dorkát”. A szópárbaj során Dorka az első menetben alig jutott szóhoz, Noémi pedig mindent a fejéhez vágott, ami csak eszébe jutott. A szőkeség később felszívta magát, és csak ordítva kommunikált. Az ordítással egybekötött szájkarate olyannyira elfajult, hogy szinte egy hajszál választotta el őket a cicaharctól.

Noémi a párbaj után elmondta, hogy csalódott a kiesés miatt, de büszke arra, hogy végig hű maradt önmagához. A szópárbaj közben pedig úgy érezte, ha nem a villában zajlott volna le mindez, akkor biztosan megütötte volna Dorkát.