Szabó Erika élete anyaként

Szabó Erika napjai kertészkedéssel és varrogatással telnek, mióta megszületett az első gyermeke, Nolen. A színésznő a családi élet mellett hobbijaira is szakít időt, és tervei szerint szeptembertől visszatér a színpadra.

Szabó Erika, aki tavaly októberben lett anya, élvezi az otthon töltött időt, és aktívan tölti a napjait. A színésznő és családja a Hajógyári-szigeten sétáltatják a kutyát, és ő maga varrással foglalkozik; jelenleg egy nyári hálózsákot készít a babájának. A ház körüli teendőkben is részt vesz: a férjével együtt festették meg a teraszt, miközben a kis Nolen aludt.

Szabó Erika és férje már jó előre felkészültek arra, hogy az anyuka szeptembertől ismét a színpadon álljon. A kisfiukat a férje szokta lefektetni, hogy a gyermek hozzászokjon ahhoz, hogy nem csak az anyja tudja őt álomba ringatni, hanem az apja és a nagymama is. A színésznő a tervek szerint havonta négy-öt előadást fog vállalni, így az esték egy részén távol lesz otthonról, de bizakodó, hogy ezt a helyzetet jól fogják kezelni.