Kisbuszból zuhant ki egy férfi az M5-ös autópályán

Hatalmas torlódás alakult ki szombat reggel az M5-ös autópályán, Szatymaz közelében, ahol egy kisbusz és egy kamion ütközött össze. A baleset következtében négy embert vittek kórházba, közülük két férfit súlyos állapotban.

Szombat reggel több kilométeres torlódás keletkezett az M5-ös autópályán, amikor egy kisbusz hirtelen egy kamionnak csapódott Szatymaz térségében. A Tények beszámolója szerint a baleset akkor történt, amikor a kisbusz sofőrje előzés közben elvesztette uralmát az utánfutó felett, amely kilengve irányíthatatlanná vált és végül egy kamionnak ütközött. Az utánfutón szállított crossmotorok közül egy a sztrádára repült a baleset során.

A helyszínre érkező Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelem szóvivője, Molnár Krisztina tájékoztatása alapján a balesetről szombat reggel fél hatkor érkezett bejelentés. A tűzoltók két egységgel vonultak ki, és teljes útlezárás mellett végeztek műszaki mentést.

A kisbusz egyik utasa a baleset következtében kizuhant az utastérből és az aszfaltra csapódott. A mentők a helyszínről összesen négy férfit szállítottak kórházba, akik közül ketten súlyosan megsérültek.