Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Több ismert művész, köztük Falusi Mariann, Udvaros Dorottya és Für Anikó is összefogott, hogy támogassák a ritka daganatos betegséggel küzdő Tompos Kátya gyógyulását. Szombat este a Szegedi Nemzeti Színházban adott koncerttel gyűjtöttek a színésznő immunterápiás kezelésére.

A Jászai Mari-díjas Tompos Kátya, aki évek óta egy ritka daganatos megbetegedéssel küzd, immunterápiás kezelésben részesül. A család és a barátok által kezdeményezett gyűjtés célja, hogy összegyűjtsék a kezeléshez szükséges jelentős összeget.

A "Szeretünk Kátya" című jótékonysági gálán olyan neves művészek léptek fel, mint Falusi Mariann, Udvaros Dorottya, Dolhai Attila, Hrutka Róbert, Peller Anna és Für Anikó.

Dolhai Attila a koncert kapcsán elmondta: „Azt hiszem, a tehetetlenségen túl most tudunk segíteni Kátyának. És most a segítségnek van itt az ideje, és talán a fizikai segítségen túl az adakozáson, a közös éneklésen, az együttérzésen túl azt hiszem, hogy egy kicsit szellemileg is tudunk segíteni. Tehát össze tudunk vele kapcsolódni, ki imában, ki ahogy tud”.

A 41 éves színésznő kezelése hosszadalmas és rendkívül költséges, havi több millió forintba kerülhet. A koncert bevételével hozzájárulnak Tompos Kátya gyógyulásához, és reménykednek a mielőbbi javulásban.