Lola dubaji bokszkalandja

Dubajban nem mindennapi élményben volt része Lolának, aki egy váratlan bokszedzésen vett részt a nyaralása során, és ezt egy videóban is megörökítette.

Az énekesnő Instagram-oldalán osztott meg egy videót pénteken, amelyen látható, hogy egy bokszedzésen vesz részt Dubajban. Lola elmondása szerint nem tervezte előre az edzést, egyszerűen csak belecsöppent. A hőség ellenére is kitartóan végezte a feladatokat, és úgy érezte, hogy ez az egy óra 40 fokban egy életre szóló élményt jelentett számára.

Lola így mesélt az esetről: "Magam sem értem, hogyan kerültem egy box edzés közepébe itt Dubaiban, de minden percét élveztem! Pár nappal ezelőtt csak messziről néztem, ahogy a ringben néhányan árnyékolnak, bemelegítenek és annyira tetszett a hangulat, hogy végül megkérdeztem az edzőt, mit szólna ha csak megnézném egy edzésüket. 1 perc múlva már kesztyű volt rajtam és innentől kezdve elvesztem. Hatalmas küzdelem volt ez az 1 óra így 40 fokban, de az biztos, hogy egy életre szóló élménnyel gazdagodtam" – osztotta meg tapasztalatait a követőivel.