Kulcsár Edina őszinte vallomása a terhességről

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő hamarosan újra anyai örömök elé néz, hiszen negyedik gyermekét várja. Közösségi oldalán megosztott bejegyzésében azonban nemcsak az örömöt, hanem a kimerültséget és a feszültséget is szóba hozta, amelyek időnként felülmúlják a boldogságot.

A harmadik trimeszterbe lépve Kulcsár Edina őszintén beszámolt arról, hogy a várandósság mellett az élet más területei is kihívásokkal teli. Elárulta, hogy bár nem szeretne panaszkodni, fontosnak tartja, hogy a közösségi médián ne csak a pozitívumokat ossza meg, hanem azokat az érzéseket is, amelyekkel mások is könnyen azonosulhatnak. Kiemelte, hogy bár inspirálódik mások sikereiből és jólétéből, a nehéz napokon inkább azok adnak erőt, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő maga, például az anyukák, akik a mindennapok kihívásaival néznek szembe.

Kulcsár Edina három gyermek édesanyja, akik közül kettő óvodás, a legkisebb pedig nemrég töltötte be az első életévét. A negyedik gyermek érkezése még további kihívások elé állítja, hiszen egy anyának számos feladatot kell ellátnia, még akkor is, ha testileg és lelkileg egyaránt elfárad.

A bejegyzésében kifejtette, hogy bár szerencsére fizikailag jól bírja a terhelést, lelkileg hamarabb kimerül. Egy anya számára nem opció, hogy csak úgy kijelentse: elfáradtam. Nem engedheti meg magának, hogy ne keljen ki az ágyból hajnalban, ha a gyerekei hívják.

Végül Kulcsár Edina üzenetet küldött minden anyukának, aki hasonlóan érzi magát kimerültnek: nem vagytok egyedül. Bár néha sírni támad kedve az elfáradtságtól, tudja, hogy minden nehéz nap megéri, amikor a gyerekeire néz, akik boldogok és önfeledtek.