Kucsera Gábor családi fotói letarolták az Instagramot

Van, amikor egy kép többet mond ezer szónál. Kucsera Gábor és Tápai Szabina újra egy párt alkotnak, ami egy Instagramon megosztott családi fotósorozatból is kiderül.

A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban derült ki nemrég, hogy a korábbi olimpikon kajakozó, Kucsera Gábor és az exkézilabdázó, Tápai Szabina ismét együtt vannak. A pár néhány hónapja békült ki, miután sikerült tisztázniuk a közöttük fennálló problémákat, és Kucsera beismerte, hogy korábban többször is hűtlen volt a feleségéhez.

Két évig voltak szakítva, de hivatalosan sosem váltak el, mivel az élet úgy hozta, és most boldogan konstatálhatják, hogy nem adták be a válási papírokat. A közösségi médiában megosztott fotók, melyeken a család együtt látható, feltehetően egy esküvőre készülődve, a boldogságukat tükrözik.

Kucsera Gábor a fotók mellé egyszerűen csak annyit fűzött: "A Családom" – ezzel is jelezve, mennyire büszke a családjára. A képen látszik, hogy mindkettőjük sugárzik a boldogságtól.

A házasok a műsorban elmondták, hogy bár többször úgy döntöttek, elválnak, de valamiért sosem jutottak el ahhoz, hogy cselekedjenek is. "Mindig megírtuk a papírokat, de sosem tudtuk beadni. Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz, pedig már teljesen másban voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett. A mi kapcsolatunkra mindig az volt a jellemző, hogy sosem akartuk egyszerre, mindig a másik akarta épp jobban" – árulta el Kucsera.