Kovi visszatér a pornófilmek világába

Kovács István, ismertebb nevén Kovi, hamarosan újra a kamera mögé áll, hogy felfedezze a következő nagy felnőttfilmes sztárokat. A pornófilm-rendezői karrierjét egy-két héten belül újraindító Kovi a kulisszatitkokat is megosztotta a nagyközönséggel.

Kovi, aki a kilencvenes években vált híressé a felnőttfilmek világában, nem titkolózik: elárulta, hogy a szereposztás során gyakran előfordult, hogy a lányok megjelenése nem garantálta a jó teljesítményt a filmekben. Beszámolt arról is, hogy voltak, akik nem állták meg a helyüket a kamera előtt, és olyanok is akadtak, aki a rendezői utasításokat sem tudták megfelelően követni.

A műsorvezető, Ágai Kis András "Mutasd magad!" című műsorában Kovi nevetve mesélte el, hogy ő maga sosem tesztelte le a lányokat, ellentétben egyes kollégáival. Azt viccelődve tette hozzá, hogy az irodája túl kicsi volt ehhez, és bár volt egy dívány, az sem volt megfelelő a "teszteléshez".

Kovi hangsúlyozta, hogy a filmeket nem saját, hanem a nézők örömére készítette. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy a forgatások során nem az a cél, hogy ők élvezkedjenek, hanem hogy a nézőknek nyújtsanak élvezetet.

A rendező 43 éve házas feleségével, aki támogatja pályafutását, de egy feltételt szabott: Kovi ne adjon okot a féltékenységre. A pornóiparba való visszatérése kapcsán Kovi azt tervezi, hogy új tehetségeket fedez fel, akik a következő Michelle Wild vagy Maya Gold lehetnek.