Horrorbaleset a kassai pályaudvaron

Egy autóbusz elgázolt egy nőt a kassai pályaudvaron, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az eset során a gyalogos az úttestre került, amit a buszsofőr nem észlelt, így továbbhajtott és a nő teste az első tengely és a jobb első kerék közé szorult. A jármű közel kétszáz méteren át vonszolta magával az áldozatot. A sofőr csak a sikoltozásra lett figyelmes, ekkor ismerte fel, hogy valami nagyon nincs rendben.

A sérültet mentők szállították kórházba, jelenleg stabil állapotban van. A balesetet követően a rendőrség alkoholszondát alkalmazott a buszvezetőn, de az eredmény negatív lett. A baleset idején a buszon nem tartózkodtak utasok.

A hatóságok nyomozást indítottak az eset kapcsán, de további részletek egyelőre nem állnak rendelkezésre. Az eset nem egyedi, a közelmúltban több hasonló baleset is történt. Szentpéterváron például egy utasokkal teli busz zuhant a Mojka folyóba május elején, ahol négy ember életét vesztette. A baleset során a busz vezetője elvesztette az irányítást a jármű felett, amikor felhajtott a hídra, majd a busz irányt változtatott, áttörte a kerítést, és a vízbe zuhant. A sofőrt őrizetbe vették, és két büntetőeljárás indult ellene.