Hihetetlen baleset a Monacói Nagydíj idején

Miközben a helyi közönség kedvence, Charles Leclerc, a Ferrari pilótája diadalmaskodott a Monacói Nagydíj vasárnapi versenyén, a Monte-Carlo-i kikötőben egy hajók közötti őrült baleset történt.

A kikötőben történt incidens során egy motorcsónak két másik hajónak ütközött, majd a mólóra felugorva állt meg. A baleset során két járókelő is veszélybe került, akiket végül csak a szerencse mentett meg a súlyosabb következményektől.

A helyszínen készült felvétel szerint a motorcsónak vezetője nem lassított, amikor a két hajó közé csapódott. A balesetet a THEQUALIFIEDCAPTAIN Instagram-oldalán osztották meg, és a 24.hu egy ausztrál lap beszámolójára hivatkozva számolt be az esetről.

A baleset helyszíne a pletykák szerint az a kikötőrész volt, ahol a Williams Forma-1-es csapatának amerikai versenyzője, Logan Sargeant családja tartózkodott egy hétig a nagydíj ideje alatt. A helyi lapok is megerősítették, hogy a jacht ott szenvedett balesetet, ahol Logan Sargeant családja él egy hétig.

A tragikus események ellenére a Monacói Nagydíj versenye folytatódott, ahol Charles Leclerc, a Ferrari pilótája állt az élen, és két év után ismét a dobogó legfelső fokára állt, ráadásul hazájában, Monacóban. A baleset kapcsán a közösségi médiában megosztott videók gyorsan elterjedtek, és a Twitteren is megjelentek a felvételek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában találhatnak az olvasók.