„Abszolút nagy volt a lelkesedés” – Csonka András és Till Attila Azahriah koncertjéről

A Telex cikkével ellentétben Csonka András szerint nem volt passzív a közönség Azahriah pénteki koncertjén, és minden generáció lelkesedett a produkcióért. Till Attila is világszínvonalúnak nevezte az eseményt.

A Telex szerint a közönség passzivitása egy falunapi szintre süllyesztette a koncertet, annak ellenére, hogy a produkció többet tud ennél, és távol áll egy letudós haknitól. Csonka András azonban más véleményen van; ő úgy látta, hogy a koncert minden generációt magával ragadott. Till Attila, a műsorvezető, szintén a pénteki bulin volt jelen, és Instagram-oldalán osztotta meg, hogy őt is lenyűgözte Azahriah és a zenésztársak, valamint a háttéremberek teljesítménye, és a produkciót világszínvonalúnak értékelte.

Csonka, aki korábban nem volt Azahriah-rajongó, elmondta, hogy a koncert után megváltozott a véleménye. Azt nyilatkozta, hogy a zeneiség, a látványorgia és a gondolatiság teljesen magával ragadta, és bár korábban csak rövid ideig hallgatta Azahriah zenéjét, a koncert után a Spotify-listájára is felkerült.

Az énekes hozzátette, hogy nem tapasztalt passzivitást a közönség részéről, sőt, több generáció volt jelen lelkesedéssel. Csonka szerint a produkció előtt kalapot kell emelni, mivel az esemény történelmi jelentőségű a magyar könnyűzenében. Tilla Attila is hasonlóan pozitív véleményt fogalmazott meg, de felvetette a kérdést, hogy más hazai előadók képesek lesznek-e hasonló színvonalú produkcióval előállni, vagy ez egyedül Azahriah-hoz köthető marad-e.

Mindenesetre munkatársaink – bár őket is lenyűgözte a látvány – nem voltak ennyire lelkesek a produkcióval kapcsolatban.