Courteney Cox újraélesztette Monica Geller ikonikus pillanatát

Courteney Cox, a Jóbarátok című sorozatból ismert színésznő, megörvendeztette rajongóit azzal, hogy újraalkotta Monica Geller egyik emlékezetes jelenetét, ami az interneten nagy sikert aratott.

Csütörtökön jelent meg egy videó Courteney Cox közösségi médiafelületén, amelyben a Jóbarátokban megformált Monica Geller karakterének barbadosi hajproblémáját idézte fel. A színésznő a videóban fekete tincseivel lép ki egy szállodai szobából az erkélyre, és "Imádom Miami-t!" kiáltással köszönti a napot, de haja a páratartalom hatására azonnal göndörre ugrana, mint ahogy az a sorozat egyik epizódjában történt.

A rajongók és a sorozat többi szereplőjének reakciói elárasztották a kommenteket, közel fél millióan kedvelték a bejegyzést, ami jól mutatja, hogy Courteney Cox karaktere, Monica Geller még mindig nagy népszerűségnek örvend.

Courteney Cox karrierje során számos más alkotásban is megjelent, például a Sikoly-filmekben, de úgy tűnik, hogy a világ továbbra is Monica Gellerként azonosítja őt, és a színésznő ezzel kapcsolatban teljesen megelégedett.