Bella Delphine, az OnlyFans-modell, aki fürdővizével kereste meg a vagyonát

Bella Delphine, az erotikus tartalmakat gyártó modell, 2019-ben hatalmas követőtáborra tett szert az Instagramon, ahol videojáték-karakterek jelmezében készített magáról pikáns tartalmakat.

Bella Delphine 2019-ben egy piaci rést fedezett fel, amely még a PayPal számára is kifogásolt volt. Az év folyamán bejelentette, hogy 30 dolláros darabáron „gamergirl fürdővizet” árul, amely valójában olyan befőttesüvegben tárolt fürdővíz volt, amelyben ő maga mártózott meg.

Öt évvel később a modell elárulta, hogy a PayPal befagyasztotta a számláját és megtartotta azt a 90 ezer dollárt, amit a fürdővizes üvegek után kapott. Delphine az X oldalán számolt be arról, hogy titokban tartotta a büntetést, mivel jobb hír lett volna, ha sok pénzt keresett a fürdővize eladásából, de utólag nem bánta meg tettét.

A történet végül boldog véget ért, miután Delphine megosztotta a PayPal-lel kapcsolatos problémáit, és több külföldi sajtóorgánum, köztük a Business Insider is beszámolt róla, a PayPal végül megkegyelmezett neki, és kifizette az eladások után járó 90 ezer dollárt.

A PayPal szabályzata szerint engedélyezett az Egyesült Államokon belül felnőtt és szexuális jellegű áruk értékesítése után bevételt szerezni, de Delphine az Egyesült Királyságban él. A pénzügyi szolgáltató korábban 2500 dolláros bírságot szabhatott ki az irányelvek megsértése esetén, amit a modellnek minden eladott fürdővizes üveg után ki kellett fizetnie. A PayPal szóvivője azonban elmondta, hogy ezt a politikát egy évvel ezelőtt megszüntették.