Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó kapcsolatának megcsiszolódása

Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó házassága idővel vált harmonikussá, és ma már jobban működik a kapcsolatuk, mint valaha. A pár a házasságukról beszélt az ATV A NŐ háromszor című műsorában, elismerve, hogy voltak kihívások, de ma már sokkal jobban megértik egymást.

Az évek során Bárdosi Sándor és Ildikó sokat dolgoztak kapcsolatukon, és ez a fáradozás meghozta gyümölcsét. Ildikó a műsorban elmondta, hogy bár Sándornak erős a temperamentuma, idővel megtanultak együtt kezelni a nehézségeket. "Sanyinak van egy temperamentuma, amit nem tud levetkőzni, de azért meg lehet vele beszélni dolgokat. Én sokkal kőfejűbb lennék bizonyos szituációkban, amiket inkább ő old meg" – mondta Ildikó. Hozzátette, hogy a tíz év alatt megtanulták, hol húzzák meg a határt, és mikor jobb nem tovább fűteni a vitát, hanem megbeszélni a problémákat.

Ildikó szerint a kapcsolatuk most már sokkal békésebb, és bőven van idejük egymásra. "Megnyugodtunk, mindketten megtaláltuk a magunk hobbiját, pihenését. Egyesek ilyenkor válnak el, mert unalmassá válik, de ezzel nem értek egyet, mert a gyerekek most váltak annyi időssé, hogy van időnk egymásra, magunkra, ettől válik ez az időszak széppé" – osztotta meg a köztük lévő harmónia titkát.