A Nyerő Páros új évadában Balogh Edina és Szabó Simon is összemérik erőiket

A Fókusz Plusz riportjában kiderült, hogy többek között Balogh Edina és Szabó Simon is részt vesznek a Nyerő Páros következő évadában, hogy próbára tegyék a kapcsolatukat. Berki Mazsi és új párja, Kajári Zoltán mellett ők is be akarják bizonyítani, hogy bármire képesek a szerelmükért.

A Nyerő Páros című műsor nyolcadik évadában számos ismert pár veszi fel a kesztyűt, hogy megmutassák, milyen erős a kötelék közöttük. A versenyzők között akadnak friss szerelmek és olyanok is, akik már közel két évtizede osztják meg életüket egymással.

Balogh Edina és Szabó Simon, akik még viszonylag rövid ideje alkotnak egy párt, úgy érzik, készen állnak a kihívásra. A színész, aki korábban a Farm VIP-t is megnyerte, elmondta, hogy még tanulják az együttműködést, de a műsorban adódó lehetőséget, hogy egy párként próbálják ki magukat, mindketten izgalmasnak találják.

Balogh Edina hozzátette, hogy a műsorban való részvételük során most hosszú időre kettesben lehetnek, gyerekekhez való alkalmazkodás nélkül, és egy közös cél érdekében dolgozhatnak együtt. Úgy véli, izgalmas lesz kéz a kézben, egymásért haladni előre, és bár nem a győzelem a legfőbb céljuk, elképzelhető, hogy a játék során mégis foggal-körömmel fognak harcolni érte.

Az RTL által közzétett információk alapján a nyolcadik évadban részt vevő párok a következők:

  • Szabó Simon és Balogh Edina,
  • Berki Mazsi és párja, Kajári Zoltán,
  • Hujber Ferenc és párja, Krisztina,
  • Miskovits Márton és Nicuta Nicoleta,
  • Győrfi Márton „DJ Jauri” és párja, Dorina,
  • Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka,
  • Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla,
  • Simon Attila és Simon Erika.

Berki Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán ugyan még csak másfél éve vannak együtt, de úgy érzik, bátran megmérettethetik magukat. Mindkettőjükben megvan a versenyszellem, és úgy gondolják, ez a játék jó lesz arra is, hogy még többet megtudjanak egymásról.

DJ Jauri számára nem szokatlan a szereplés, több ezer ember előtt szokott fellépni, szerelmének, Berényi Dorinának viszont ez még új pálya. Több mint egy éve vannak együtt, távkapcsolatból alakult ki a szerelmük, de már több hullámvölgyet is megéltek. Ők is készen állnak arra, hogy megmutassák, milyen erős a kapcsolatuk a Nyerő Párosban.