Lekerült Aurélió lábáról a nyomkövető

Hatalmas fordulat állt be Aurelio életében, végre tényleg szabadnak érezheti magát, lekerült lábáról a nyomkövető.

Az eseményt egy Instagram storyban örökítette meg, amelyben látható, hogy örömében szinte táncra is perdül, miközben megmutatja, hogy megszabadult a nyomkövető eszköztől.

Aurelio, aki realitysztárként vált ismertté, korábban 3 év 5 hónapra ítélték emberrablás és egy korábbi drogügy miatt. Ebből 2 évet töltött a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetben. A bíróság azonban jó magaviselete elismeréseként lehetővé tette számára, hogy a büntetés további részét reintegrációs őrizetben, a bajai otthonában töltse, nyomkövetővel a lábán. Ennek ellenére szigorú szabályokat kellett betartania, amíg a nyomkövető rajta volt.

Most azonban ez a fejezet lezárult, és Aurelio megoszthatta követőivel a szabadság érzését, amint végre eltávolították róla a nyomkövetőt. Vasárnap délelőtt ugyanis lekerült a nyomkövető a lábáról, ezzel megszűnt a reintegrációs őrizete. Információink szerint a „szabadulása után” első útja a magyar tengerhez vezet, ahol pár napot tölt majd.

Aurelio február 17-én hagyhatta el a börtönt, és azóta reintegrációs őrizetben, nyomkövetővel a lábán töltötte büntetése hátralévő részét a bajai otthonában, és továbbra is szigorú szabályok vonatkoztak rá. Többek között nem hagyhatta el a város területét, sőt saját otthonát is csak korlátozott ideig, indokolt esetekben.

Az otthonába érkeztek a rendőrök, ők vették le a lábáról a szerkezetet. Rendkívül hálás volt már azért is, hogy mind a két ügyében megkapta a bírói kedvezményt, és hazatérhetett, de számára az az igazi felüdülés, hogy újra szabadon jöhet-mehet az országban. Az első útja a Balatonhoz vezet majd, ott tölt pár napot. Több mint két éve nem látta csak a börtönt és Baját, szeretne most mindent bepótolni – mondta el a forrásunk.

Információink szerint azonban nem teljes körű a ValóVilág 6 győztesének szabadsága, még egy évig csak Magyarországon belül közlekedhet. Ám számára már az is nagy dolog, hogy elhagyhatja Baját, és kislányával valamint annak édesanyjával együtt utazgathat hazánkban.

Az elmúlt három hónapban Aurelio és a kislánya között szoros apa-lánya kapcsolat alakult ki, és ő teljesen beleszokott a szülői szerepbe. Ez idő alatt Szofi édesanyjával is közelebb kerültek egymáshoz, és már egy párként nevelik a gyermeküket. Most, hogy Aurelio szabadult az otthonából, szeretnének minél többet jönni-menni és közös élményeket szerezni mint egy igazi család. Sok tervük van a nyárra* – tette hozzá az informátor.