A Lidl grillszezonra készül

A nyári időszak egyik kedvelt szabadidős tevékenysége a grillezés, amely során fontos a friss és minőségi alapanyagok kiválasztása. A Lidl széles kínálattal és újdonságokkal várja a vásárlókat.

A grillezéshez szükséges hozzávalók beszerzésénél a Lidl kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen az hús, hal, zöldség vagy gyümölcs. Az idei szezonban a vállalat új termékekkel bővítette a már meglévő választékot, így a tavalyi sikeres évet követően, amikor is több mint 5,7 millió kilogramm grillterméket adtak el, idén további növekedésre számítanak. A Lidl kommunikációs vezetője, Tőzsér Judit kiemelte, hogy a tengeri gyümölcsökkel bővített kínálatuk különösen népszerű volt, és az exportpiacokon is támogatni kívánják a beszállítókat.

A Lidl sajátmárkás Grill&Fun termékei között a grillkolbászok kiemelkedő népszerűségnek örvendenek. Az új ízesítések, mint például a gyömbér-citrom, fajitas, torma, cayenne bors fűszerezésű kolbászok, még több választási lehetőséget kínálnak a vásárlóknak.

A szaftos húsok nélkülözhetetlenek a grillezéshez, ezért a Lidl bővítette a szárnyas húsok kínálatát is, többek között marinádozott csirke- és kacsamellfiléket, csirkeszárnyakat és combokat, valamint csirkecombsaslikot és pulyka grillkolbászt kínálva.

A sertés és marhahúsok terén is bővült a választék, így a sertéstarják mostantól többféle pácolt változatban is kaphatók, és a császárszalonna is új BBQ/paprika ízesítésben érhető el. A hamburgerek és steakek terén is újdonságokkal szolgál a Lidl, például jalapeno ízesítésű hamburgerrel vagy Wagyu marha húspogácsával.

A Lidl nemcsak a hazai, hanem a külföldi piacokon is terjeszkedik, így a magyar grillkolbász már hat különböző ország Lidl áruházaiban is kapható lesz, ami exportlehetőséget biztosít a magyar beszállítóknak.

A zöldségek és gyümölcsök is fontos szerepet kapnak a grillezés során, hiszen ezekből különféle saláták készíthetők, vagy akár maguk is grillezhetők. A „Halpéntek” akció keretében pedig a friss halakat 15% kedvezménnyel szerezhetik be a vásárlók.

A Lidl kínálata folyamatosan bővül, az ár-érték arány pedig kedvező, így aki grillezni szeretne, bátran választhatja a Lidl termékeit.