Mi lett vele? - Wolf Kati és az idő múlása

Az X-Faktor által országosan ismertté vált énekesnő, Wolf Kati, aki idén ünnepli ötvenedik születésnapját, a Blikk TV Címlapsztori évadzáró műsorában beszélt az idő múlásához való viszonyáról és jelenlegi életéről.

Wolf Kati, aki az elmúlt évek során egyre többet mutatkozik a TikTokon, elmondta, hogy az öregedés és a változás nehéz folyamat, de megtanulta elfogadni mások véleményét. "Régebben zárkózott voltam, nehezen mutattam meg magamat. Rájöttem, hogy ez nem feltétlenül vagyok én. Ma már sokkal lazábban veszek dolgokat" – fogalmazott az énekesnő. Kitért arra is, hogy hamarosan ő is az életének B oldalát kezdi majd játszani.

Az énekesnő magánéletéről is beszélt: két lánya, Janka és Luca már felnőttek, az egyikük egyetemre készül, a másik pedig középiskolás lesz. Wolf Kati 2019-ben vált el férjétől, akivel azóta is jó viszonyt ápol, és a gyerekekkel kapcsolatos döntéseket közösen hozzák meg. Az énekesnő magánéletét óvatosan kezeli, így a rajongók csak találgatnak, hogy újra rátalált-e a szerelem.

Wolf Kati elárulta, hogy változó érzései vannak a párkereséssel kapcsolatban, de alapvetően nem érinti meg a téma. "Érzem, hogy jó formában vagyok, karbantartom magam, és jó a genetika is. Valahogy átalakultak a hangsúlyok. Úgy érzem, már tudom mi az utam. Zeneileg sok tervem és ötletem van. Nőnek fel a gyerekeim, elkezdtek tőlem függetlenedni. Elváltam, ezt lehet tudni, benne voltam, vagyok, leszek, egy párkeresésben… Ez mind olyan, amikor le kell ülni, és tükörbe nézni, mi történt velem az elmúlt 18 évben" – osztotta meg gondolatait.

A Blikk TV további videós tartalmait a youtube oldalukon lehet megtekinteni, és a munkájukat feliratkozással lehet támogatni.

Az X-Faktor másik ismert alakja, Mihályfi Luca, aki az 2022-es évadban tűnt fel, szintén az éneklés mellett döntött, és folyamatosan új dalokat ad ki. Luca, aki Wolf Kati lánya, merész ruhaválasztásáról is ismert, és a közösségi médiában megosztott fotói alapján sokan Tóth Andi hasonmásának tartják. A fiatal énekesnő egyedi stílusa és megjelenése miatt vált megosztó személyiséggé, és a közelmúltban ismét felhívta magára a figyelmet egy lesifotós által készített sorozattal, amelyen Tóth Andihoz hasonlító megjelenésével tűnt ki.