M5-ös autópálya baleset miatt lezárva

Karambol miatt lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Szatymaz közelében szombat reggel.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autópálya 157-es kilométerénél történt balesetben egy kisbusz és egy kamion ütközött össze. Az incidens következtében az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset pontos okai egyelőre nem ismertek.

Az Útinform tájékoztatása szerint a baleset miatt egy tréler is felborult, és keresztben állt meg az autópályán. A 156-os km-nél a sérült jármű mindhárom sávot elfoglalja, a forgalmat a 146-os km-nél lévő Balástya csomópontnál az 5-ös főútra terelik.

A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az Útinform oldalán további forgalmi információk is megjelentek, többek között az M1-es autópályán, az M0-s autóúton, a 2131-es jelű Apc-Szarvasgede összekötő úton, az M6-os autópályán, valamint a magyar-szlovén és magyar-román határszakaszon tapasztalható torlódásokról és lezárásokról.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.