Hamarosan megszűnnek a nyugdíjas kedvezmények a termálfürdőkben

A nyári szünet közeledtével a nyugdíjasok számára biztosított kedvezmények egyes termálfürdőkben hamarosan megszűnnek, ami csalódást okozhat az idősebb korosztálynak.

A Termál Online szerint a termálfürdők többsége általában kedvezményeket kínál a nyugdíjasoknak, de ezek a nyári szünet idején érvényüket veszítik. A kedvezmények megszűnésével a nyugdíjasoknak teljes árat kell fizetniük a fürdőbelépőkért, ami különösen a vakáció alatt jelenthet nehézséget számukra.

A cikk kiemeli, hogy a kedvezmények igénybevételéhez a nyugdíjfolyósító által kiállított igazolvány szükséges. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjasoknak rendelkezniük kell a megfelelő dokumentumokkal, hogy élhessenek az árengedménnyel.

A Termál Online részletezi, hogy a kedvezmények a nyári tanítási szünet kezdetével, sőt néhány helyen még azt megelőzően is megszűnnek. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjasoknak csak rövid ideig van lehetőségük kihasználni a fürdők által kínált kedvezményeket.

A nyugdíjasok számára nyújtott kedvezmények megszűnése a nyári időszakban nem új jelenség, és a cikk szerint néhány fürdőben az őszi szezonban újra elérhetővé válnak ezek az árengedmények. Azonban a nyári szünet alatt a nyugdíjasoknak teljes árat kell fizetniük a fürdőszolgáltatásokért.