Madonna és fiatal bokszoló szerelme véget ért

Egy év után véget ért a 65 éves Madonna és a 30 éves bokszoló, Josh Popper szerelme. A popdíva és a sportoló kapcsolata a popdíva fián, David Bandán keresztül kezdődött, aki bokszleckéket vett Poppertől a New York-i Bredwinners edzőteremben.

Madonna és Popper kapcsolatát a The Sun egy forrása kommentálta, aki szerint a popdíva hektikus programja miatt hónapok óta alig látta Josht, és emiatt a dolgok elromlottak. A forrás hozzátette, hogy bár nincs harag közöttük és továbbra is szeretik egymást, jelenleg a kapcsolatuk nem megvalósítható, így barátok maradnak.

A pár 2023 elején került először kapcsolatba, miután Madonna 2022-ben szakított táncos barátjával, Ahlamalik Williamsszel. Josh Popper több koncertre is elkísérte Madonnát, és tavaly decemberben a Celebration Tour brooklyni állomásán a színpadra is felment kedveséhez, ahol több mint 14 000 ember előtt csókolóztak. Azóta a duót nem látták együtt a nyilvánosság előtt.

A szakítás hírei akkor kaptak szárnyra, amikor Madonna Eric Labat énekessel töltötte az időt egy sztárokkal teli New York-i estélyen.