Jákob Zoltán titokzatosan nyilatkozott szerelmi életéről

A Nagy Ő műsorában szereplő Jákob Zoltán, aki nemrégiben szakított Hajnal Bettivel, sejtelmes megjegyzéseket tett a magánéletével kapcsolatban.

Jákob Zoltán, a multimilliárdos üzletember, aki tavaly ősszel a Nagy Ő hatodik évadában kereste a szerelmet, meglepő megjegyzést tett a magánéletével kapcsolatban. A műsorban megismert Hajnal Betti volt az, aki elnyerte a szívét, de a kapcsolatuk nem alakult tartóssá, és néhány randevú után 2023 novemberében szakítottak.

Azóta nem sokat hallhattunk Jákob szerelmi életéről, de most egy saját életmód program kapcsán adott interjúban ejtett néhány szót a Ripostnak. Az üzletember a programjával már Erdélyi Mónikánál is eredményeket ért el, és a termékeiről is elismerően nyilatkozott. Egy fehérjeszeletéről például azt mondta, hogy annyira finom, hogy már otthon a szekrényben kell dugdosnia, mert mindenki el akarja venni tőle.

Amikor a Ripost a magánéletére terelte a szót, Jákob Zoltán sejtelmes választ adott. Elmondása szerint "mindenki fontos a szívemnek", és hozzátette, hogy "járnak néha hozzám olyan hölgyek is, akik vagy fontosak lesznek a szívemnek, vagy nem annyira, ezt nem tudjuk" – zárta rövidre a válaszát.