A Nyerő Páros 2024-es évadának sztárpárosai

A népszerű celebes vetélkedő, a Nyerő Páros nyolcadik évadával tér vissza, melyben ismert párok mérik össze tudásukat és kapcsolatuk erősségét.

Az RTL csatorna a Fókusz Plusz című műsorában bejelentette, hogy a Nyerő Páros új évadában többek között Hujber Ferenc és párja, Szőke Krisztina, valamint Berki Mazsi és párja, Kajári Zoltán is részt vesznek. A versenybe szálló párok között szerepel még Szabó Simon és Balogh Edina, Simon Attila és Simon Erika, Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta, Győrfi Márton, azaz DJ Jauri és párja, Berényi Dorina, Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka, valamint Visváder Tamás és Palácsik Lilla.

Hujber Ferenc korábban a 24.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy szívesen vállalna részt egy ilyen típusú műsorban, mivel önismereti tréningnek tekinti a részvételt. Kiemelte, hogy párja, aki tizennyolc évvel fiatalabb nála, nincs ellene a közös szereplésnek, sőt, érdekes tükre lehetne a kapcsolatuknak.

Az előző évadok győztesei között olyan nevek találhatók, mint Peller Anna és Lukács Miklós, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Istenes Bence és Csobot Adél, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, Kamarás Norbert és Kármán Odett, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, valamint Curtis és Barnai Judit, akik már bizonyították, hogy a kapcsolatuk és a versenyszellemük egyaránt erős alapokon nyugszik.