Chris Hemsworth csillagot kap a Hírességek sétányán

Chris Hemsworth ünnepélyes csillagavatással került fel a hollywoodi Hírességek sétányára, mely eseményen színésztársa, Robert Downey Jr. humoros megjegyzésekkel köszöntötte.

Chris Hemsworth a hollywoodi Hírességek sétányán kapott csillagot, amit színésztársa, az Oscar-díjas Robert Downey Jr. egy kis csipkelődéssel ünnepelt meg. Downey Jr. a Variety beszámolója alapján arra kérte Mark Ruffalót, Jeremy Rennert, Scarlett Johanssont és Chris Evanst, hogy három szóban írják le Hemsworth-öt, majd viccesen megkérdezte: „Micsoda Chris Hemsworth?”.

Renner szerint Hemsworth "abszurdan, idegesítően elképesztő", Ruffalo "barát a munkából" jelzőt használta, Scarlett Johansson az "érzékeny főszereplő" kifejezéssel illette, míg Chris Evans "a második legjobb Chrisnek" nevezte. Downey Jr. hozzátette: "senki sem érdemli meg jobban" a csillagot, és kijelentette, hogy Hemsworth a "hollywoodi csillag díjazottja".

Robert Downey Jr. komolyabb hangnemben is méltatta Hemsworth-öt, mint "az egyik legérdekesebb embert, akit ismer". Hemsworth a csillagát éppen egy nappal a Furiosa: történet a Mad Maxből című filmjének bemutatója előtt kapta meg. Downey Jr. izgatottan várja a filmet, és úgy véli, hogy "ez lesz 2024 filmje".

Downey Jr. saját megjegyzéseit dicsérve elmondta, hogy mivel ő írta azokat, ezért "eléggé éleslátó és briliáns" lesznek. A színész szerint Hemsworth rendelkezik egy "ragályos ausztrál bájjal", és "figyelemre méltó emberi lény, egy igazi legenda". Downey Jr. szerint Hemsworth "ijesztő körül írni" a "csinos csomagolás" miatt, de ha közelebbről megvizsgáljuk, "odabent... igazi szellemességgel és mély lélekkel" bír.

Chris Hemsworth a Variety-nek adott interjújában elárulta, hogy korábban, a Bosszúállók: Végjáték stábja által a TCL Chinese Theater előtt cementbe nyomott kézlenyomatok alkalmával azt hitte, hogy már akkor megkapta a Hírességek sétányának csillagát. "Azt hittem, hogy az a Hírességek sétánya! Szóval amikor megcsináltuk, azt gondoltam, Ó, király, kapok egy csillagot. És valaki mondta nekem, hogy nem, ez nem az" – emlékezett vissza Hemsworth.