Bochkor Gábor majdnem megnősült 60. születésnapján

A Retro Rádió népszerű műsorvezetője, Bochkor Gábor születésnapi buliján majdnem feleségül vette Risztov Évát, az olimpiai bajnok magyar úszót, aki váratlanul menyasszonyi ruhában jelent meg előtte.

Bochkor Gábor, aki nemrég ünnepelte 60. születésnapját, egy emlékezetes bulit rendezett a Budapesti Kongresszusi Központban, ahol barátai, kollégái, kedvenc zenészei és volt szerelmei is részt vettek az ünnepségen. A rendezvényen a nézőtér zsúfolásig megtelt, és a sztárok sorakoztak, de a legnagyobb meglepetést mégis Risztov Éva okozta, amikor esküvőre készen jelent meg Bochkor előtt.

Az úszónő, aki szoros barátságot ápol a rádióssal, nem várt tovább arra, hogy Bochkor kérje meg a kezét, hanem maga vette kezébe az irányítást. "Na idefigyelj, én úgy döntöttem, ma összeházasodunk. Mert rájöttem, hogy annyi mindenben hasonlítunk, például mind a ketten korán kelünk a munka miatt, ugyanúgy szeretjük a kávét… Szóval ez csak jó lehet" – mondta Risztov Éva a nagyérdemű előtt.

Bochkor Gábor meglepetésében csak annyit tudott mondani: "jó, jó", azonban a két sztár házassága nem tartott sokáig. Risztov Éva viccelődve hozzátette: "Vicceltem, sosem kapsz meg", majd hátat fordítva a közönségnek eldobta a menyasszonyi csokrát.