Azahriah a fellépése után kapott pénzről beszélt

Azahriah, a 22 éves zenész, három teltházas stadionkoncert után beszélt arról, hogy mit kezd a fellépésekért járó jelentős összeggel.

Friderikusz Sándor podcastjában Azahriah elmondta, hogy a kapott pénz olyan mennyiségű, hogy már nem talál benne impulzust a költekezésre. Azt is hozzátette, hogy a szerencsejáték vagy egyéb pénznyelő tevékenységek esetén talán el tudná költeni az összeget, de jelenleg nem tudja, mire költené.

A zenész elárulta, hogy vásárolt már drága gitárokat, ruhákat és cipőket, valamint az életszínvonalának fenntartására is költ. Menedzserei tanácsai alapján állampapírba és ingatlanba fektetett, mivel ezek biztos pontot nyújtanak az életben.

Azahriah szerint a pénz lehetővé teszi számára, hogy többet engedjen meg magának, de hangsúlyozta, hogy a pénz nem jelent tényleges boldogságot. Az új tárgyak által nyújtott impulzus csak rövid ideig tart, és mindig szükség van valami újra. Az igazi érték számára a biztonságérzet, amit a pénz ad, vagyis hogy ne legyen kiszolgáltatott.