Andrea 8 millió forintot nyert a The Floor kvízműsorban

Andrea, aki egy hét alatt egyetlen párbajt nyert meg, 8 millió forinttal gazdagodott a The Floor – Csak egy maradhat című RTL-es kvízműsorban.

Az RTL televíziós csatorna The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsorának legutóbbi hetében Andrea és Sári mérkőzött meg a döntőben, ahol a "Windsorok és rokonaik" témakörben kellett helyes válaszokat adniuk. Andrea a játék során nem került sorra, így egyetlen párbajban sem vett részt egészen a döntőig. A végső összecsapásban azonban megmutatta tudását, és több helyes választ adott, mint ellenfele, ezzel elnyerve a műsor fődíját.

A műsor menetéről egy kritika részlete így szól: a játékosoknak fel kell ismerniük és meg kell nevezniük képeket vagy hangokat az adott kategóriában, mindezt 45 másodperces időkorlát alatt, felváltva. Az veszít, akinek előbb elfogy az ideje. Andrea nagy örömében elmondta: „Nincs ilyen! Megnyertem! A véletlengenerátor velem volt”.

Az RTL vadiúj vetélkedő műsora három hete indult, és máris három versenyző távozhatott a 8 millió forintos fődíjjal. A The Floor legelső nyertese Navarra Zoltán lett, aki ingatlanvásárlásra és all inclusive nyaralásra szánta a pénzt. A párbajfókuszú kvízműsorban a szerencse is számít, hiszen hiába taktikázik valaki jól, ha a véletlen generátor keresztülhúzza a számításait, vagy olyan témakörben kell eltalálnia, mi van a képen, illetve melyik dalt hallja, amihez egyáltalán nincs köze.

A második héten újabb 49 mező várta, hogy meghódítsák, és újabb győztest avattak a csatornán. Gergő jelölhetett ki témakört, akinek a "Drága örökösök"-re esett a választása és mivel az ellenfele nem ismerte a karaktereket és random csak keresztneveket dobott be, Gergő könnyen el is vitte a fődíjat.