A világfájdalommal teli arckifejezés mestere: a hétnapos Trent

A csecsemők fotózása során gyakran előfordulnak meglepő és aranyos pillanatok, de Trent esete különösen emlékezetes lett a fotós számára, aki szerint a kisfiú grimaszai egyedülállóak voltak.

Az Ohio állambeli Cincinnatiben egy újszülött-fotózás során a hétnapos Trent és édesanyja, Jessica Mundy váltak a figyelem középpontjává. A fotózást végző Lauren Carson megosztotta tapasztalatait, miszerint bár sok csecsemőt fotózott már, Trent arckifejezései különösen kiemelkedőek voltak. A fotós a Good Morning Americának adott interjúban elmondta, hogy egy évtizede készít újszülött-fotókat, és számos csecsemővel dolgozott már, de Trent reakciói páratlanok voltak.

Carson beszámolt arról, hogy Trent már éber állapotban érkezett a fotózás helyszínére, ahol anyukája segítségével bepelenkázták és lefektették a kisfiút. A fotózás megkezdésekor Trent azonnal "pózolni" kezdett a kamerának, ami olyan humorosra sikerült, hogy a fotós és az anyuka nevetésben törtek ki. A fotós hozzátette, hogy a kisfiú valójában nem volt rosszkedvű, nem sírt, és semmi nem utalt arra, hogy kényelmetlenül érezné magát vagy ideges lenne.

Jessica Mundy, Trent édesanyja elárulta, hogy bár a kisfiú grimaszai viccesek voltak, korábban is gyakran vágott hasonló arcokat, így nem lepte meg, hogy a kamerák előtt is hasonlóan viselkedett.