VV Bogi függőségéről vallott

VV Bogi, a ValóVilág12 első kiesője, a Fókusz riportjában beszélt arról, hogy hogyan küzdött meg a vásárlásfüggőségével, amely két évvel ezelőtt vette kezdetét. A 18 éves lány már a villában is megmutatta tisztaságmániáját, de a vásárlás volt az, ami igazán uralkodott rajta. Egy online applikáción keresztül rendszeresen vásárolt, főként ruhákat, de végül sikerült legyőznie ezt a szenvedélyt.

VV Bogi elmondása szerint a vásárlás olyan mértékű függőséggé vált számára, hogy nem tudott ellenállni a különböző boltokban történő vásárlásnak. Legyen szó sminkről vagy ruházatról, mindig kellett valamit hazavinnie, ami megnyugvást jelentett számára.

A valóságshow egykori szereplője arról is beszélt, hogy szekrényei már telis-tele vannak ruhákkal, és már nem is tudja pontosan, hogy mennyi darab ruhája van. A sok vásárlás azonban már nem okoz neki örömöt.

VV Bogi végül úgy döntött, hogy szembenéz a problémájával, és letörölte azt az alkalmazást, amelyen keresztül ruhákat rendelt, ezzel is próbálva megálljt parancsolni a függőségének.

: RTL