Újpesti kettős gyilkosság: a saját fiuk ölte meg a házaspárt

Újpesten, a Liszt Ferenc utcában egy házaspárt holtan találtak otthonukban. A gyanú szerint a 37 éves fiuk követte el a gyilkosságot, akit a rendőrség elfogott és jelenleg is előállítása, valamint elszámoltatása folyamatban van.

  1. május 24-én, pénteken 10 óra 19 perckor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint a bejelentő nem tud kapcsolatba lépni a testvérével és annak feleségével. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével jutottak be a IV. kerületi lakásba, ahol a házaspárt holtan találták.

Az eset kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást, mivel felmerült az idegenkezűség bűncselekmény gyanúja. A nyomozás során a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát az újpesti lakásán.

A férfi előállítása és elszámoltatása jelenleg is zajlik, a rendőrség pedig folytatja a nyomozást a tragikus esemény körülményeinek tisztázása érdekében.