Újpesti tragédia: Fiatal férfi késelte halálra szüleit

Újpesten péntek délelőtt egy 37 éves férfi megölte szüleit, a rendőrség a helyszínen elfogta az elkövetőt. A környékbeliek szerint a család körül már korábban is problémák adódtak.

Halálos kimenetelű családi tragédia rázta meg Újpestet, ahol egy férfi a saját szüleit esett neki halálos szándékkal. A Blikk információi szerint a rendőrség holtan találta a házaspárt otthonukban, a feltételezett gyilkos, a család 37 éves fia nem sokkal később került rendőrkézre.

A BRFK péntek délutáni közleménye alapján a tragédia előzménye, hogy az áldozat testvére nem tudta elérni a házaspárt, ezért értesítette a hatóságokat. A rendőrök a katasztrófavédelem segítségével jutottak be a lakásba, ahol a szörnyű látvány fogadta őket.

A gyilkosság gyanúsítottját, a család fiát, a bevetési osztály nyomozói fogták el otthonában, mindössze egy órán belül a bejelentést követően.

A helyi közösség tagjai már korábban is tapasztaltak rendellenességeket a családdal kapcsolatban. Egy szomszéd a Tényeknek beszélt arról, hogy a férfi korábban lövöldözött a lépcsőházban, és most információik szerint késsel végzett szüleivel.