Tanárnőt találtak bűnösnek két diák zaklatásában

A bíróság bűnösnek találta a 30 éves Rebecca Joynest két 15 éves fiúval való szexuális visszaélés miatt. Az ítélet kiszabásáig szabadlábra helyezték, hogy gondoskodhasson a második fiútól született gyermekéről.

Rebecca Joynest, aki korábban óvadék ellenében volt szabadlábon egy diákjával való kapcsolata miatt, újabb kapcsolatba került egy másik fiúval, akitől később terhes lett. A BBC jelentése szerint a bíróság ismét szabadlábra helyezte a büntetés kihirdetéséig, a bíró ezt azzal indokolta, hogy a csecsemő ártatlan, és a vádlott látni akarja őt az ítélet előtt.

A tanárnő egy kilencéves kapcsolat után került szabad piacra, és a tizenéves fiúk figyelme hízelgett neki. Az első fiú a tanárnő telefonszámát találta ki, majd a Snapchaten kezdtek kommunikálni. Egy napon találkozót beszéltek meg, a fiú hazudott a szüleinek, hogy egy barátjánál lesz, de valójában a tanárnővel találkozott, aki elvitte egy plázába, ahol egy Gucci övet vásárolt neki, majd a nő lakásán közösültek. A Mirror szerint a tanárnő a találkozó után azt mondta a fiúnak, hogy jobb, ha senki nem tud erről.

A fiú anyja észrevette a fiú nyakán a szívás nyomait, és szembesítette vele, de a fiú azt állította, hogy az semmiség. A rendőrség azonban információt kapott az ügyről, és kiderült az igazság.

Joynest feltételekkel engedték szabadlábra, amelyek között szerepelt, hogy nem léphet kapcsolatba 18 év alatti személlyel. A vádlott ekkor összeomlott és visszaköltözött a szüleihez. Ebben az időszakban került kapcsolatba a "B" fiúval, aki a Snapchaten keresztül érdeklődött a hogyléte felől. Joynes azt hitte, hogy a fiú törődik vele, és miután visszaköltözött a saját lakásába, a fiú felkereste őt, és ismét szexuális kapcsolatba kerültek. A tanárnő a bíróságon azt állította, hogy nem volt közöttük semmi, amíg a fiú nem töltötte be a 16. életévét.

Joynes öt hónapot töltött előzetes letartóztatásban, és tavaly novemberben helyezték szabadlábra. Idén januárban született meg a második fiútól a gyereke.

: BBC : Mirror