Újra együtt T. Danny és Kecskés Enikő?

T. Danny és Kecskés Enikő kapcsolata viharos időszakokon ment keresztül, de a Ripost értesülései szerint újra egymásra találhattak.

T. Danny, aki korábban nyíltan beszélt arról, hogy Kecskés Enikő az élete első nagy szerelme, a Dancing with the Stars felvételeire is elkísérte a hölgyet. Kapcsolatuk szépen alakult, de Dani szíve megsínylette, amikor a kapcsolat zátonyra futott.

A pár története az elmúlt hónapokban viharos volt, többször is szakítottak, de mindig újra egymásra találtak, kivéve az utolsó szakításukat. Enikő Lakatos Leventének május elején még úgy nyilatkozott, hogy ez a szakítás végleges, és lezárták a közös történetüket. Azonban a Ripost információi szerint a békülés lehetősége mégis fennáll.

A lap észrevette, hogy az énekes és a modell két egymást követő éjszakán is ugyanarról a helyszínről posztoltak a közösségi oldalaikon, például mindketten az operaházban tartózkodtak, ami arra utalhat, hogy ismét egy párt alkothatnak.

T. Danny, aki már a húszas éveinek elején jár, Kecskés Enikő személyében találta meg azt a nőt, akit büszkén nevezhetett a párjának. A szakítás után több dalában is feldolgozta a fájdalmát, és Hajdú Péternek két hónappal ezelőtt arról beszélt, hogy küzdeni fog a kapcsolatukért. "Nekem most van egy szerelem az életemben, vagy volt... A szerelem megvan, de a lány nincs" – mondta T. Danny.