Szoboszlai és Dzsudzsák DJ-nek állt

Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs a budapesti éjszakában találkoztak, ahol a Liverpool magyar játékosa DJ-ként is megmutatta tehetségét.

A csakfoci.hu beszámolója szerint Szoboszlai és Dzsudzsák egy ötödik kerületi szórakozóhelyen buliztak csütörtökről péntekre virradó hajnalban. Szoboszlai rövid időre a DJ-pult mögé is állt, és a fociszurkolók egyik kedvenc dalát keverte be, amivel megnyerte a közönség tetszését. A lemezlovasként tevékenykedő Szoboszlairól készült videó a csakfoci.hu oldalán tekinthető meg.

Mindkét játékos a szezon végeztével tölti a nyári szünetét, miután a Premier League és az NB I küzdelmei befejeződtek. Szoboszlai Dominiknek azonban rövidebb lesz a pihenő, mivel a magyar válogatott hamarosan elkezdi a felkészülést a németországi Európa-bajnokságra. Emiatt Szoboszlai május 30-ra tervezett közönségtalálkozóját is elhalasztották.

A Liverpool magyar játékosa, Szoboszlai, az angol bajnokságban a harmadik helyen végzett csapatával, míg Dzsudzsák Balázs a Debrecen színeiben az ötödik helyet szerezte meg a magyar bajnokságban.