Szabó Zsófi: Az ember folyamatosan változik

Szabó Zsófi, a TV2 műsorvezetője, nemrégiben beszélt arról, hogy az ember sosem mondhatja azt, hogy elég jól néz ki, vagy elég okos és kedves. A műsorvezető március elején tért vissza a TV2 képernyőjére, közel három hónappal azután, hogy távozott az RTL Reggeli stábjából, és a Mokka egyik háziasszonya lett. Szabó Zsófi elmondta a Blikknek, hogy jól érzi magát a csatornánál, és hogy az embernek mindig a fejlődés kell, hogy célja legyen.

A műsorvezető hozzátette, hogy szeretné magát folyamatosan építeni és fejleszteni, és a TV2-nél ehhez minden lehetőség adott. Szabó Zsófi a sérüléseiről is beszélt, elmondva, hogy tavaly nyáron komplex sérülést szerzett sportolás közben, és a felépülése még most is tart. A TV2 műsorvezetője május 10-én ünnepelte a negyedik évfordulóját annak, hogy elkezdett rendszeresen futni, és bár korábban is sportolt, a gyermek születése után kevesebb ideje jutott rá.

Szabó Zsófi elárulta, hogy a felépülése több hónap gyógytornát jelent, ami elképesztően nehéz, és most már a pilátesszel is kiegészül. Az edzéseket kisebb távú futásokkal és sétákkal együtt végzi, és hangsúlyozta, hogy most az a célja, hogy erős váza legyen a testének, és sérülés nélkül élvezhesse a sportot. A műsorvezető szerint az ember sajnos gyakran csak a saját kárán tanul, és fontos a megfelelő alapozó munka, törzserősítés, étrendkiegészítők szedése, a rendszeres nyújtás, masszázs és a keresztedzés.

Szabó Zsófi a TV2-höz év elején tért vissza, mint a TV2 Klub nagykövete, a Mokka háziasszonya, és az Újratervezés című műsort is forgatja. A műsorvezetőnek vannak lovai is, de jelenleg a profi lovasok használják őket, míg ő büszke tulajdonosként menedzseli őket. Az anyaság és a munka kitölti az életét, így a lovak edzése jelenleg nem fér bele a mindennapjaiba.