Sebestyén Balázs és Majka közösségi médiás szópárbaja

Sebestyén Balázs és Majoros Péter, azaz Majka, ismét egymásnak üzengetnek a közösségi médiában, ezúttal egy régi fotó kapcsán kezdődött a humoros szócsata.

A két ismert személyiség, Sebestyén Balázs és Majoros Péter, közismert jó kapcsolatukról és gyakori kölcsönös ugratásaikról. Legutóbb az RTL Sztárbox című műsorában került szóba, hogy egymás ellen bokszoljanak, de végül mindketten kihátráltak a kihívás elől. Most egy régi fotó adott okot az újabb kötetlen üzengetésre a Facebookon.

Majoros Péter egy olyan képet osztott meg, amin ő és Sebestyén Balázs fiatalabb korukban láthatóak. A rapper a képet kommentálva viccesen megjegyezte, hogy a rádiós akkoriban rajongóként tátott szájjal nézte őt, és kíváncsi, mi lett vele azóta.

Sebestyén Balázs nem hagyta szó nélkül a dolgot, és humorosan reagált a Facebookon. Emlékeztetett egy régi forgatásra, ahol egy kopasz srác, aki az első két foga hiányában takarta a száját, mindig ragasztót kért tőle. Balázs szerint adott is neki pénzt, de nem tudja, mi lett a ragasztóval.

A Story magazin értesülései szerint Majka valószínűleg azért osztotta meg a képet, mert Sebestyén Balázs a Sopronfesten Puzsér Róberttel beszélgetve örömét fejezte ki az RTL-hez való átigazolása miatt, mondván, így több felkérésre mondhat nemet a csatornánál. A képet egyébként 2006 júniusában készítette a Story magazin fotósa egy sportmárka bemutatóján.

: (Forrás: Article-1)